5 Jarig Jubileum S'il vous plait XL

geplaatst op: 12-03-2019

S’il vous plait XL viert vijfjarig bestaan!

De dameskledingzaak S’il vous plait XL bestaat in maart 2019 alweer vijf jaar. De kledingzaak is uniek in Overijssel met focus op het bieden van modieuze kleding voor dames met grote maten. In de zaak vind je kleding van maat 44 tot en met 60.  De winkel bevindt zich in Almelo-Noord aan de Grotestraat 17, waar in de buurt nog meer speciaalzaken zijn te vinden.

Persoonlijke aandacht

S’il vous plait XL maakt voor haar klanten winkelen tot een gezellig uitje. Met een kopje koffie aan de stamtafel krijgen de klanten veel persoonlijke aandacht. Het is gezellig, maar de klant wordt ook deskundig geadviseerd over haar aankoop. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij S’il vous plait. Het team van S’il vous plait heeft door dat er veel behoefte is aan speciaalzaken, vooral nu er veel online wordt gewinkeld.

“Wij merken dat er behoefte is aan speciaalzaken, waar de klant kan passen, goed wordt geadviseerd en ook de stoffen kan voelen.” – Silvia Stortteler

Collectie

De collectie wordt met zorg samengesteld. De eigenaressen zijn altijd opzoek naar nieuwe merken met goede kwaliteit en pasvorm. In combinatie met mooie bijpassende accessoires zoals sjaals, kettingen en tassen kunnen klanten een volledig afgestylde outfit vinden bij S’il vous plait XL.

S'il vous plait XL Almelo 

Grote maten dames kleding

Grotestraat 17
7607 CA Almelo
Telefoon: 0546-819567